Soţul Vlăduţei Lupău, dezamăgit de prieteni. Mesajul tranşant postat pe internet

+3 click pentru
galerie

Soţul Vlăduţei Lupău, dezamăgit de prieteni. Mesajul tranşant postat pe internet © Instagram

Ce se întâmplă cu soţul Vlăduţei Lupău? Aceasta este întrebarea pe care fanii artistei şi ai fotbalistului şi-au pus-o, în urma mesajului tranşant postat de Adi Rus pe internet.

Numele Vlăduţei Lupău şi al lui Adi Rus se află pe buzele tuturor, pentru că cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Însă, chiar dacă au foarte mulţi susţinători, la fel de multe persoane nu evită să-i şi critice de fiecare dată.

Nu ştim dacă acesta a fost şi cazul prietenilor lui Adi Rus, însă cert este că soţul Vlăduţei Lupău este supărat pe prietenii săi, dacă este să analizăm cel mai recent mesaj postat de acesta în mediul online.

''Gata cu falşii prieteni'', este mesajul pe care Adi Rus l-a scos în evidenţă într-o fotografie postată pe reţelele sociale, mesaj ce stă scris pe spatele gecii pe care o poartă.

Nu ştim dacă Adi Rus face referire la un prieten în special, sau dacă este un mesaj general, însă cert este că, în ultimul timp, în presa s-au tot vehiculat zvonuri legate de o posibilă relaţie amoroasă pe care soţia sa ar fi avut-o cu colegul ei, Armin Nicoară.

Adi Rus şi Vlăduţa Lupău se pregătesc de petrecerea de nuntă

Ei bine, indiferent dacă Adi Rus a avut sau nu probleme cu prietenii săi, cert este că în ceea ce priveşte relaţia cu soţia sa, Adi Rus o duce excelent, iar în luna aprilie, după Paşte, cei doi se pregătesc de petrecerea pe care o vor da în cinstea nunţii lor. "Save the date. 30.04.2020". Vlăduţa Lupău şi fotbalistul Adi Rus s-au căsătorit în mare secret, la finalul lunii noiembrie 2019.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro