FOTO / Vlăduţa Lupău, ipostază demnă de îndrăgostiţi, alături de soţul său. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut artista, de ziua de naştere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Vlăduţa Lupău, ipostază demnă de îndrăgostiţi, alături de soţul său. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut artista, de ziua de naştere © Instagram

Bucurie mare în familia Vlăduţei Lupău. Artista este în culmea fericirii, deoarece soţul său şi-a sărbătorit ziua de naştere. Această aniversare nu putea să treacă neobservată, astfel că vedeta a marcat fericitul eveniment prin câteva fotografii de senzaţie alături de partenerul său de viaţă şi o declaraţie emoţionantă de iubire.

Indiferent de apariţie, pe Vlăduţa Lupău o vedeţi mereu cum radiază de fericire. Şi are toate motivele să zâmbească! Artista are un succes formidabil în industria muzicală, datorită vocii sale inconfundabile, iar în ceaa ce priveşte viaţa sentimentală, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de alesul inimii sale, cei doi unindu-şi destinele.

De curând, soţul Vlăduţei Lupău, Adrian Rus, şi-a aniversat ziua de naştere. Cu această ocazie, artista şi-a exprimat iubirea faţă de partenerul său, împărtăşindu-le în acelaşi timp admiratorilor săi câteva fotografii emoţionante şi o declaraţie de iubire la fel de impresionantă.

"De ziua ta, eu îți ofer dragostea ♾ DRAGOSTEA! ❤️ La mulți ani iubitule!", a scris Vlăduţa Lupău pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiilor cu ea şi soţul său, cei doi afişându-se extrem de tandri unul cu celălalt.

Vlăduţa Lupău, despre primul spectacol muzical

Vlăduţa Lupău şi-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă foarte fragedă. Potrivit spuselor sale, vedeta a susţinut primul spectacol la patru ani, alături de fratele ei.

"Pe la 4 ani am avut primul spectacol unde trebuia să cânt o melodie împreună cu fratele meu. No’ şi am urcat noi pe scenă, oameni ne-o aplaudat! Că eram mici şi cred că şi tare simpatici şi eu deja mi-am luat-o în cap cred. De ce? Pentru că atunci când trebuia să încep prima strofă eu am început cu un plâns de toată frumusețea după care am ieșit în glorie de pe scenă!" , a povestit artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro