FOTO / Crina Abrudan ne-a lăsat mască pe toți! Fosta prezentatoare TV s-a bronzat la soare, însă nu oricum, ci cu.. sânii la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Crina Abrudan ne-a lăsat mască pe toți! Fosta prezentatoare TV s-a bronzat la soare cu sânii la vedere © Instagram

Crina, Crina, ce ne faci tu nouă? Fosta prezentatoare TV a lăsat deoparte orice inhibiții și s-a bronzat la soare, însă, nu oricum, ci cu.. sânii la vedere! 

Crina Abrudan se numără fără îndoială printre cele mai consacrate prezentatoare TV de la noi din țară. Cu toate că a renunțat la carieră, frumoasa blondină nu iese așa ușor din vizorul presei. Deși are 42 de ani, deține o siluetă impecabilă și un trup tras prin inel, demn de invidia tuturor domnișoarelor din zilele noastre. 

Și cum este mai mult decât conștientă de atuurile sale fizice, fosta prezentatoare TV a scos la iveală ce doar Gabi Popescu vede acasă, în așternuturi. Ei bine, direct pe contul de Instagram, acolo unde este în permanență activă, Crina Abrudan s-a filmat la soare, însă, nu oricum, ci cu.. sânii la vedere!

Vă dați seama că ipostaza a fost una de infarct, iar frumoasa blondină s-a bucurat de atenția tuturor, bărbații înnebunind la așa forme apetisante!

Cum se menține în formă la 42 de ani 

Crina Abrudan munceşte pentru a avea o siluetă trasă prin inel. Chiar dacă se află în izolare, nu există zi în care să nu se antreneze sau să nu facă exerciții fizice. Este adepta unui stil de viață sănătos, chiar dacă nu are probleme cu kilogramele în plus. 

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.”, a declarat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro