FOTO / Cristina Ciobănaşu, fotografie emoţionantă din timpul liceului. Cum arăta actriţa în ziua absolvirii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cristina Ciobănaşu, fotografie emoţionantă din timpul liceului. Cum arăta actriţa în ziua absolvirii © Instagram

La doar 23 de ani, Cristina Ciobănaşu este una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România. De curând, vedeta şi-a emoţionant extrem de tare fanii, împărtăşindu-le o fotografie realizată în una dintre cele mai importante zile din viaţa sa, absolvirea liceului.

Aţi putut să o admiraţi fie pe scenă, la diverse concerte, fie pe micile ecrane, jucând în seriale de succes şi chiar dacă pare o fire foarte sigură pe sine, fără inhibiţii, puţini ştiu că frumoasa Cristina Ciobănaşu este o persoană foarte sensibilă. Vedeta le-a povestit acestora că a trecut prin emoţii foarte mari atunci când a terminat liceul, împărtăşindu-le în acelaşi timp o imagine cu ea din această zi mare.

Îmbrăcată în robă neagră, cu toca pe cap şi flori în braţe, Cristina Ciobănaşu a trăit emoţii puternice în ziua în care a absolvit liceul. Vedeta a încheiat această etapă frumoasă a adolescenţei în urmă cu cinci ani, în 2015.

"Promoția 2015. Ce perioadă încărcată de emoții... #liceul #simţindu-mănostalgică", a scris Cristina Ciobănaşu pe Instagram, în dreptul fotografiei realizată în ziua absolvirii.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, surpriză de proporţii pentru fani

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le-au pregătit o surpriză uriaşă fanilor. Cei doi îndrăgostiţi au anunţat că este posibil ca pe viitor să scoată o melodie împreună, lucru ce i-ar încânta foarte tare pe internauţi.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă. Cine stie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus cei doi actori pentru sursa menționată anterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro