FOTO / Cristina Ciobănașu și Vlad Ghermen, ipostază romantică în văzul tuturor. Cum a reușit actorul să-și surprindă iubita

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cristina Ciobănașu și Vlad Ghermen, ipostază romantică în văzul tuturor. Cum a reușit actorul să-și surprindă iubita © instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Ghermen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar în ziua în care dragostea este la cote maxime, cei doi actori nu au lăsat ca sentimentele de iubire dintre ei să treacă neobservate. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Ghermen sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. Cei doi actori se iubesc de câțiva ani, de când aveau o vârstă fragedă, dar iată că iubirea dintre ei este uriașă și până acum acum au reușit să câștige simpatica tutuor admiratorilor. 

Pentru că Valentine's Day nu a avut cum să treacă neobservat pe lângă cei doi îndrăgostiți, a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie într-o ipostază care a pus fanii pe jar. Cei doi au apărut sărutându-se în imagine, iar în doar câteva momente imaginea a strând peste 20.000 de aprecieri, semn că urmăritorii lor au fost extrem de încântați atunci când au privit-o. 

”Sunteți adorabili”, ”Cei mai frumoși”, Vă iubesc”, sunt doar câteva comentarii pe care admiratorii le-au lăsat-o actorilor îndrăgostiți. 

Cuplul a devenit cunoscut în urma serialului fenomen destinat în mod special adolescenților. Încă de pe platoul de filmare cei doi au format un cuplu, iar flacăra iubirii dintre cei doi nu s-a stins și continua să ardă cu sentimente intense. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro