FOTO / Cu asta s-a trezit de dimineaţă! Ce i-a pregătit Tavi Clonda, Gabrielei Cristea, de Valentine's Day

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cu asta s-a trezit de dimineaţă! Ce i-a pregătit Tavi Clonda, Gabrielei Cristea, de Valentine's Day © Instagram

Gabriela Cristea este fără îndoială una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Astăzi, cu ocazia zilei de Valentine's Day, vedeta a avut parte de cea mai frumoasă surpriză, aşa că, a împărtăşit totul cu fanii, pe internet!

Când te gândeşti la emisiuni cu temă matrimonială, automat îţi vine în minte frumoasa Gabriela Cristea, care este una dintre cele mai bune moderatoare de la noi din ţară. Este mai fericită ca oricând şi duce o viaţă ca-n poveşti alături de soţul ei, Tavi Clonda, dar şi de cei mici.

Astăzi, cu ocazia zilei de Valentine's Day, majoritatea vedetelor au celebrat iubirea. Drept urmare, Tavi Clonda i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei lui. Dis de dimineaţă, când s-a trezit, Gabriela a găsit un buchet imens de trandafiri, alături de un bileţel siropos, pe care a scris: "Te iubesc, draga mea soţie!".

Bruneta s-a emoţionat imediat şi a vrut să-şi împărtăşească fericirea cu fanii, pe contul de Instagram, declarând în văzul tuturor dragostea pe care i-o poartă artistului. "Te iubesc!!! @taviclonda", a fost mesajul pe care prezentatoarea tv l-a scris. 

Cum a reuşit să ajungă la o siluetă de invidiat

Cu toate că în trecut bruneta s-a confruntat cu mari probleme din cauza kilogramelor în plus, acum, Gabriela se mândreşte cu trup ca tras prin inel. Vedeta nu ţine o dietă strictă, ci una făcută de ea, în care a inclus cinci mese pe zi. 

„Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere.”, declara ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro