FOTO / Culiţă Sterp, fotografii de colecţie din copilărie. Cum arăta cântăreţul când avea doar câţiva anişori

+3 click pentru
galerie

FOTO / Culiţă Sterp, fotografii de colecţie din copilărie. Cum arăta cântăreţul când avea doar câţiva anişori © Instagram

Pe Culiţă Sterp îl vedeţi mereu la concerte, fiind unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. Cu toate astea, nu mulţi ştiu cum arăta cântăreţul în perioada copilăriei. Vedeta le-a satisfăcut curiozitatea fanilor şi le-a împărtăşit acestora o fotografie emoţionantă cu el şi familia sa.

Culiţă Sterp este tot timpul pe drumuri, făcându-şi apariţia la numeroase concerte, prin care îşi încântă admiratorii cu vocea sa inconfundabilă. Aşadar, nu e de mirare că nu petrece prea mult timp pe acasă. În ciuda acestui lucru, cântăreţul nu ratează nicio ocazie de se întoarce la ce dragi, ori de câte ori îi permite timpul. Aşa a făcut şi de această dată, când artistul le-a împărtăşit admiratorilor o fotografie cu mama sa, din tinereţe.

"Şi dacă tot sunt pe acasă, voiam să vă mai arăt ceva, uite cum arăta mama. Ia uite frumuseţe...", a zis Culiţă Sterp, în timp ce le împărtăşea fanilor o fotografie cu mama lui, într-un videoclip, pe contul său de Instagram.

Pe lângă această imagine, Culiţă Sterp a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu el şi familia lui, de pe vremea când era de-o şchioapă. În fotografia de colecţie, cântăreţul îşi ţine în braţe sora, lucru care i-a emoţionat foarta tare pe fani.

Culiţă Sterp, declaraţie de dragoste pentru Carmen de la Sălciua

De curând, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au fost împreună într-o vacanţă de vis, în Charmey, Elveţia. Cei doi şi-au bucurat fanii cu nişte fotografii superbe, în care se afişau în ipostaze demne de îndrăgostiţi. Ba mai mult, cu această ocazie, artistul i-a transmis brunetei un mesaj de iubire.

"Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!", a scris Culiţă Sterp în dreptul fotografiilor cu el şi Carmen de la Sălciua.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro