FOTO / Culiță Sterp nu se teme de coronavirus. Ce hotărâre a luat cântărețul în această perioadă, fără să țină cont de virus

+3 click pentru
galerie

FOTO / Culiță Sterp nu se teme de coronavirus. Ce hotărâre a luat cântărețul în această perioadă, fără să țină cont de virus © Instagram

Deși coronavirusul a instalat panică pe tot Globul, unele vedete de la noi nu se tem de răspândirea rapidă acestui virus. Unul dintre acestea este Culiță Sterp. Dovada? Iată ce a făcut artistul, în plină pandemie de Covid-19.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Astfel, nu este de mirare că este foarte activ din punct de vedere profesional, având agenda plină. De dragul profesiei, cântărețul și-a învins până și teama de coronavirus.

În timp ce unii s-au autoizolat în casă pentru a se simți în siguranță, alții... se plimbă. De curând, Culiță Sterp și-a anunțat fanii că a plecat din România, chiar dacă oriunde în lume oamenii sunt foarte speriați de pandemia de coronavirus. Artistul le-a împărtășit acestora mai multe imagini din Toronto, Canada.

În fotografii, Culiță Sterp are un zâmbet larg pe buze, semn că se simte foarte bine în destinația de vis.

Culiță Sterp, mesaj după despărțirea de Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. După o serie lungă de împăcări și despărțiri, cei doi artiști au hotărât că cel mai bine pentru ei este să urmeze drumuri separate în viață.

La scurtă perioadă după ce s-a despărțit de frumoasa manelistă, Culiță Sterp a anunțat că își caută o nouă parteneră, însă pentru un videoclip.

„O fată drăguță pe aici?...”, este mesajul cântărețului, pe care ulterior l-a șters de pe pagina sa de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro