FOTO / Cum se protejează Bianca Drăgușanu în plină pandemie! De teama virusului, blondina a renunțat la decolteu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum se protejează Bianca Drăgușanu în plină pandemie! De teama virusului, blondina a renunțat la decolteu © Instagram

Noul coronavirus a reușit să le sperie și pe vedetele de la noi. De teamă să nu se infecteze, Bianca Drăgușanu a renunțat la decolteu și se protejează ca la carte! 

Coronavirus este de neoprit și asta nu o spunem doar noi, ci întreg globul. Oamenii sunt disperați și se tem pentru sănătatea lor, neștiind ce să mai facă pentru a combate răspândirea cu COVID-19. Nici vedetele noastre nu sunt prea calme, alegând să se protejeze ca la carte atunci când ies din casă.

”Ne adaptăm situației”

Este cazul Biancăi Drăgușanu, care a luat decizia de a renunța la faimosul decolteu, înlocuindu-l cu o salopetă albastră, până în gât și cu glugă. De asemenea, blondina nu uită de mănuși, care sunt de aceeași culoare, fiind în pas cu moda și în plină pandemie. 

Fosta asistentă tv a postat pozele pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. ”Totul va fi bine🌈☀️ Ne adaptăm situației #totulvafibine #impreuna #reusim #optimism #acasa #staiacasa #combinezon#eatpraylove #goodenergy #pray #together”, a scris ea în dreptul fotografiilor. 

Alex Bodi nu se lasă. Afaceristul o vrea înapoi pe Bianca

În înregistrările obținute de Spynews.ro, Bianca Dragușanu afirmă că nu mai face față apelurilor de la Alex Bodi, care îi cere în continuare împăcarea. 

„Tu faci ce simți, eu te ascult! Fă ce simți și o să vedem ce se întâmplă. În momentul de față sunt prea rănită ca să spun ce îmi mai doresc. Eu îmi doresc o familie, îmi mai doresc un copil, îmi doresc să locuiesc cu soțul meu într-o casă. Îmi doresc să am un bărbat în care am încredere, un bărbat care nu mă lovește, îmi doresc un bărbat care să nu aibă harem”, a fost răspunsul blondinei, la întrebarea pusă de Bodi: ”Atunci la ce mă pui să vorbesc, că nu înțeleg?!”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro