SUPEREXCLUSIVITATE. În timp ce Alex Bodi e cu rusoaica, se roagă de Bianca să îl ierte! Avem înregistrările!

SUPEREXCLUSIVITATE. În timp ce Alex Bodi e cu rusoaica, se roagă de Bianca să îl ierte! Avem înregistrările! © spynews.ro

Încurcate sunt căile iubirii... mai ales când vine vorba de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Spynews.ro a obținut câteva înregistrări ale apelurilor dintre cei doi. Conversațiile au avut loc chiar în urmă cu puțin timp, iar noi știm sigur că milionarul se află în vacanță cu rusoaica Daria Radionova. 

Deși au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o țin dintr-un scandal în altul! Acum, omul de afaceri este plecat în Londra, dar nu singur, ci cu rusoaica Daria Radinova, presupusa amantă a sa.

În înregistrările obținute de Spynews.ro, Bianca Dragușanu îi spune lui Alex Bodi că este „terorizată de telefoanele sale” și îi cere milionarului să facă ce este cel mai bine pentru el. Apoi, urmează reacția neașteptată a lui Bodi: „Zi-mi dacă vrei să lupți pentru iubirea noastră, ca să fim fericiți. Vreau să-mi spui cu gura ta”. 

Răspunsul Biancăi? „Nu, nu vreau!”. „Atunci la ce mă pui să vorbesc, că nu înțeleg?!”, continuă Bodi. 

„Tu faci ce simți, eu te ascult! Fă ce simți și o să vedem ce se întâmplă. În momentul de față sunt prea rănită ca să spun ce îmi mai doresc. Eu îmi doresc o familie, îmi mai doresc un copil, îmi doresc să locuiesc cu soțul meu într-o casă. Îmi doresc să am un bărbat în care am încredere, un bărbat care nu mă lovește, îmi doresc un bărbat care să nu aibă harem”, spune apoi blondina. 

„Eu pot să lupt pentru tine pentru că și tu îți dorești asta... Dacă tu simți în inima ta că eu pot fi ăla care te face fericită și că noi doi putem triumfa, eu îmi asum tot în fața lumii... Nu mă împiedică nimic să o iau de la capăt! Îmi asum tot! Felul în care ți-am vorbit, cum te-am atacat la televizor”, precizează Bodi. 

Întrebată dacă îl încurajează să facă aceste lucruri, Bianca Drăgușanu răspunde că „te încurajez ce simți tu și cu siguranță Dumnezeu o să ne dea înțelepciune și o să ne arate la amândoi ce e mai bine pentru noi. Eu am suferit foarte mult”. 

Alex Bodi trage spre împăcare din nou, iar Bianca Drăgușanu pune întrebări! „În circul ăsta tu vrei să ne împăcăm?”. 

Ce motiv ar avea Bianca să creadă? Ei bine, Alex Bodi aruncă bomba! Milionarul este pregătit ca, după cum spune în înregistrare, la primul semn clar al blondinei, să lase totul și să se întoarcă la București, pentru a fi alături de ea. 

„Dacă tu mi-ai da un fir de care să mă leg, eu n-aș mai sta pe gânduri. Aș pune lucrurile în ordine trei zile aici și aș veni acasă, să stau cu tine în carantină trei săptămâni”, încheie Bodi. 

Cum se va încheia acest război?! Rămâneți pe Spynews.ro!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro