VIDEO EXCLUSIV! Războiul continuă doar în prezența avocaților! Alex Bodi, declarații fără precedent despre ce îi pregătește Biancăi Drăgușanu

+2 click pentru
galerie

Spynews.ro aduce nouă bombă din showbiz-ul românesc! Alex Bodi este hotărât să ducă războiul cu Bianca Drăgușanu, izbucnit din momentul în care au semnat actele de divorț, doar în prezența avocaților! Avem înregistrarea cu ce îi pregătește Alex Bodi blondinei și trebuie să va avertizăm... Detaliile sunt picante! 

Alex Bodi ne-a oferit declarații exclusive despre ce urmează să se întâmple în cazul scandalului care pare fără de sfârșit dintre el și Bianca Drăgușanu! 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este uimit, desigur nu într-un mod frumos, de cum, spune el, încearcă blondina să-l scoată drept bărbatul disperat după ea, care nu face altceva decât să o sune și să îi ceară împăcarea. 

"Mi se pare incredibil cum fosta mea soție încearcă să mă scoată pe mine bărbatul disperat care o sună de zeci de ori căutând-o și spunându-i că o iubesc. La fel cum am afirmat zilele trecute, da, mi-am dorit o împăcare", ne-a spus Bodi.

Milionarul a recunoscut că și-a dorit o împăcare, o mediere a conflictului și, mai mult, susține că a încercat să o protejeze pe Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, continuă Bodi, a ajuns la concluzia că nu se poate ajunge la o înțelegere.

Astfel, se consideră obligat să dea probe avocaților săi, că să le prezinte mai departe. Da, da, într-adevăr se ajunge în instanța! 

"Mi-am dorit o mediere a unui conflict... Am încercat să o protejez că să nu fiu nevoit să înaintez anumite probe în instanța, dar se pare că dansa nu înțelege. Nu se poate ajunge la niciun consens cu ea, tocmai de aceea sunt obligat să dau niște probe în instanța avocaților mei să le prezinte mai departe", a mai spus milionarul.

Alex Bodi, deranjat de declarațiile pe care le-a făcut Bianca Drăgușanu, respectiv că ar i-ar fi traumatizat fetiță, dar și de imaginea de bărbat agresiv "de care ea încearcă să se folosească", plănuiește să obțină declarațiile polițiștilor și ale martorilor oculari, vizavi de cele 4 apeluri la 112. 

"În postura de tată sunt afectat și deranjat de declarațiile că i-aș fi traumatizat fetiță... Faptul că aș fi un pericol public sau bărbatul agresiv de care ea încearcă să se folosească, cele 4 apeluri la 112 sunt dovedite... O să obțin declarațiile polițiștilor și martorilor oculari care spun că nu există niciun fel de agresiune. Mi se pare din nou un favor pe care îl fac dânsei... Datoria mea este să las avocații să-și facă treaba, să înainteze procesul și să se găsească vinovatul", a mai dezvăluit Bodi. 

Bodi o să ajungă la București în curând și, la masă cu ea și avocații, speră să regleze totul!

"Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț. Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă...", a declarat Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Asta nu e tot... înregistrarea de mai sus oferă cel mai neașteptat final!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro