EXCLUSIV! Document bombă în scandalul momentului! Bodi îi cere Biancăi mașina înapoi. A intervenit avocatul!

+3 click pentru
galerie

După ce au fost scoase la lumină episoade de violență, acuzații legate de trafic de substanțe și înregistrări compromițătoare, lucrurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu merg deloc spre în mai bine. Din contră, Bodi și-a „asmuțit” avocatul asupra fostei soții, metaforic vorbind, bineînțeles, iar noi am intrat în posesia documentului bombă!

Alex Bodi este foc și pară, după ce, susține el, Bianca Drăgușanu i-ar fi luat mașina, prin niște metode cam ciudate. Afaceristul spune că autoturismul cu care Bianca face furori pe străzile din București este al lui și, pentru că blonda nu ar vrea să i-l dea înapoi, Bodi își caută dreptatea în Justiție! 

Bodi își cere mașina înapoi prin avocat

Drept urmare, Alex Bodi a apelat la ajutorul avocatului său, pentru a-și lua înapoi mașina. Musculosul afacerist spunea, zilele trecute, că mașina ar fi fost luată de Bianca printr-un contract fals și că vedeta i-ar fi plătit doar parțial achiziția. 

Așadar, putem vedea negru pe alb, că Alex Bodi își cere mașina înapoi prin intermediul avocaților, invocând chiar argumentul presupusului contract fals. Bodi îi oferă Biancăi un ultimatum de cinci zile pentru a-i da mașina înapoi, altfel va merge direct la Poliție și lucrurile vor deveni și mai complicate!

„Formulez prezenta solicitare de a îmi restitui, în termen de maxim 5 zile, autoturismul, în caz contrar urmând a declara la organele de poliție autoturismul furat și a vă solicita contravaloarea lipsei de folosință”, se arată în document. 

Bianca spune că Bodi a bătut-o crunt

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu ne povestea episoadele de violență la care a fost supusă de către fostul ei soț. Vedeta spunea cum a fost nevoită să anuleze niște evenimente importante, la care nu s-a putut prezenta din pricina loviturilor încasate de la Alex Bodi. Ulterior, el chiar i-a plătit niște bani, care, susținea blonda, au acoperit pierderile financiare generate de pe urma respectivelor evenimente.

„Am început să ne certăm, a început să mă jignească. Eu am ripostat și el mi-a dat un pumn în față. Și m-a luat de cap și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și toată spartă. Este singura dată când m-am dus la Poliție”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro