EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante despre violențele lui Bodi! Fostul soț amenința că o mutilează

Sâmbătă, Bianca Drăgușanu făcea publică o fotografie șocantă, în care se puteau vede urmele unei bătăi pe care ar fi primit-o chiar de la Alex Bodi, cel cu care era căsătorită la vremea respectivă. Acum, blonda continuă seria de dezvăluiri prin amintirea de niște episoade șocante, a căror protagonistă a fost chiar ea.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost, din câte se vede, una foarte tumultoasă, chiar mai mult decât lăsau să se vadă în spațiul public. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Bianca Drăgușanu a povestit că a trecut prin clipe cumplite. 

Bianca Drăgușanu: „M-a luat de cap și m-a dat de geamul mașinii”

Bianca amintește de un episod destul de recent, de la începutul lunii decembrie. Atunci trebuiau ea și Bodi să divorțeze pentru prima oară, însă, pe drumul spre aeroport pentru o călătorie în Viena, a avut loc un episod violent.

„În ziua în care el mă ducea pe mine spre aeroport, pentru că nu a reușit să mă convingă în niciun fel, am început să ne certăm, a început să mă jignească. Eu am ripostat și el mi-a dat un pumn în față. Și m-a luat de cap și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și toată spartă. Este singura dată când m-am dus la Poliție”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Însă, de departe cel mai șocant este detaliul legat de un mesaj transmis de Alex Bodi, despre Bianca! Diva ne-a dezvăluit că, cu gura lui, fostul soț a spus că „o va mutila pe viață”.

Povestea celor 6 mii de euro

La Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit că i-a dat Biancăi bani pentru a nu face public faptul că a fost bătută. Bianca a precizat că banii respectivi au fost necesari. De ce? Pentru că, susține vedeta, violențele fostului soț i-au afectat aspectul atât de tare încât nu a putut să se prezinte la evenimentele programate: două târguri de nunți și două saloane.

„El mi-a plătit acei 6 mii de euro nu cadou. Pentru că eu urmam să am niște joburi pe care n-am mai putut să le onorez. Am trăit sub șantaj mai bine de un an de zile, de un om de care am fost îndrăgostită și am crezut că se va schimba”, a mai explicat Bianca, pentru Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro