EXCLUSIV! Alex Bodi, cazier pentru trafic ilegal de substanțe? Bianca Drăgușanu explică tot despre episoadele agresive ale fostului soț

EXCLUSIV! Alex Bodi, cazier pentru trafic ilegal de substanțe? Bianca Drăgușanu explică tot despre episoadele agresive ale fostului soț © Instagram

Continuă seria de dezvăluiri incendiare! După ce au divorțat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au început să scoată la iveală detalii ținute bine ascunse până acum, unele dintre ele foarte grave. De exemplu, chiar astăzi, blondina a aruncat o nouă bombă și a susținut că fostul ei soț are chiar un cazier peste hotare.

Bianca Drăgușanu a făcut publică, ieri, o poză șocantă, care arată urmările unei bătăi pe care ar fi încasat-o de la Alex Bodi, fostul ei soț. Între cei doi există un adevărat război, fiind făcute acuzații dure -- de violență și de șantaj.

Alex Bodi, cazier pentru trafic ilegal de substanțe?

După ce Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca, iar Bianca a acuzat că fostul ei soț o șantaja cu niște filmări compromițătoare, vedeta „dă din casă” un aparent secret neplăcut al fostului ei soț. În exclusivitate, diva a declarat că Bodi ar avea un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. Mai mult, a spus că el însuși se folosea de aceste substanțe și asta ar putea să și explice comportamentul lui agresiv.

„Are un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. El poate de asta reacționează așa și e foarte violent, de la substanțele astea interzise pe care le ia. Deci, omul nu e nimic din ceea ce vrea să pară”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca nu îngroapă securea războiului

Hotărâtă să nu se lase, Bianca Drăgușanu spune că nu se va opri aici și avertizează că mai multe lucruri vor fi făcute publice. După ce a mers la Poliție și a obținut un ordin de restricție, blondina își motivează decizia și spune că a avut motive întemeiate să facă acest lucru. Mai mult, anunță că fostul ei soț va avea și un dosar penal cât de curând.

„Are cazier! Și în curând o să aibă dosar penal pentru: șantaj, pentru tâlhărie și pentru amenințare”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Așadar, „uraganul” doar se întețește între cei doi și este foarte probabil ca seria de dezvăluiri șoc să continue și în perioada următoare. Rămâi aproape de Spynews.ro, care va oferi, ca și până acum, toate detaliile din culisele scandalului monstru Bianca-Bodi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro