VIDEO / Bodi a arătat dovada. Susține că i-a plătit 6.000 de euro să nu spună că a fost bătută! Reacția imediată a Biancăi Drăgușanu

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Bodi a arătat dovada. Susține că i-a plătit 6.000 de euro să nu spună că a fost bătută! Reacția imediată a Biancăi Drăgușanu © captură

Noi detalii apar în scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! Afaceristul nu se oprește din a face dezvăluiri! Ce a zis în direct la Antena Stars? 

Și bombele nu s-au oprit aici! Alex Bodi a declarat în direct că i-a dat bani Biancăi Drăgușanu ca să nu spună că a fost bătută. Afaceristul a decis că ori acum, ori niciodată, așa că a făcut cele mai neașteptate dezvăluiri în direct. Chiar dacă toată lumea știa că este vorba despre un împrumut, lucrurile nu stau chiar așa, iar Bodi vine să facă lumină în acest caz, arătând ordinul de plată la cameră. 

”Eu pe 4 decembrie, pentru chestia asta, mai în glumă, mai în serios, i-am dat 6.000 de euro. Da? Valută, euro, 6.000. La cine vine acum cu lucruri din trecut, ca să creadă lumea că s-a întâmplat ieri sau alaltăieri”, a zis afaceristul. 

Reacția imediată a Biancăi Drăgușanu

Blondina a ținut să reacționeze imediat după ce Alex Bodi a făcut public ordinul de plată din data de 4 decembrie, susținând că ar fi vorba despre un împrumut, așa cum știa toată lumea și că acei bani i-a folosit pentru a-și rezolva problemele de sănătate apărute din cauza operațiilor estetice. 

Răspunsul lui Bodi a fost scurt și la obiect: ”Nu este vorba de niciun împrumut!” .

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro