FOTO / Cum se protejează Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman de coronavirus. Mesajul transmis de celebrul cuplu fanilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum se protejează Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman de coronavirus. Mesajul transmis de celebrul cuplu fanilor © Instagram

Multe vedete de la noi au luat măsuri radicale, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Acestea și-au anunțat fanii prin intermediul rețelelor sociale că au ales să facă câteva schimbări în viața lor. Iată cum se protejează Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman de Covid-19.

Virusul ucigaș din China continuă să creeze din ce în ce mai multă panică. Numărul cazurilor confirmate este în continuă creștere, lucru care le-au speriat inclusiv pe vedetele din România. Unele dintre acestea își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac și oferindu-le diverse sfaturi pe care să le urmeze în această perioadă tensionată.

În timp ce unele dintre vedetele de la noi au ales să intre în carantină, pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei apropiați, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le oferă un alt sfat internauților: să se spele pe mâini.

Membrii celebrului cuplu s-au fotografiat pe rând, în timp ce se află în baie și se spală pe mâini. În dreptul imaginilor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au transmis admiratorilor să aibă mai mare grijă la igienă și în primul rând, să își spele foarte bine mâinile, cu apă și săpun.

„Nu sunt Iron Man... sunt Soap Man!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Iubita lui a postat și ea o fotografie, cu un mesaj la fel de puternic.

„Păstrează-ți calmul și spală-te pe mâini”, a fost mesajul Cristinei Ciobănașu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro