FOTO / „Da, asta sunt eu la 14 ani”! Transformarea spectaculoasă a Christinei Ich

+3 click pentru
galerie

FOTO / „Da, asta sunt eu la 14 ani”! Transformarea spectaculoasă a Christinei Ich © Instagram

Christina Ich este de-a dreptul superbă, frumuseţea ei naturală fiind apreciată de toată lumea. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cum arăta iubita lui Alex Piţurcă la 14 ani!

Christina Ich, considerată şi Angelina Jolie de România, este una dintre cele mai frumoase femei din ţara noastră. Naturaleţea de care dă dovadă a uimit de fiecare dată pe toată lumea, fiind acuzată de multe ori că ar avea operaţii estetice.

Bruneta are 33 de ani, însă vârsta reprezintă doar o cifră, anii fiind foarte blânzi cu înfăţişarea vedetei. Christina este foarte activă pe contul de Instagram, postând des fotografii sau oferind sfaturi despre ten şi probleme personale.

Recent, iubita lui Alex Piţurcă a adăugat o poză de când avea 14 ani. Se observă cu ochiul liber trăsăturile superbe pe care vedeta le avea încă din copilărie. În acest fel, Christina a liniştit momentan gurile rele care susţin că are acid în buze sau intervenţii la nivelul nasului. Pe fotografia de la InstaStory, bruneta a scris: "Da, asta sunt eu la 14 ani! Ţărăncuţă cu bujori în obrăjori!" .

Alex Piţurcă a lăsat-o singură în aeroport

De curând, Christina Ich a fost plecată în vacanţă, însă când s-a întors, în aeroportul din Mexic,  a avut parte de un scandal de proporţii, început de la bârfele aduse la adresa ei de câteva persoane din jur. Vedeta era împreună cu Alex Piţurcă, iubitul ei, care nu i-a ţinut partea în faţa celor care au acuzat-o. Drept urmare a ceea ce s-a întâmplat, bruneta a decis să nu mai plece cu iubitul ei în următoarea vacanţă.

Din cauza acestui lucru, Alex Piţurcă a plecat şi a lăsat-o singură pe Christina, în aeroportul din Mexic. „Frate, ce pretenţii să ai de la străini, când ăla care îţi e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea.”, a povestit ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro