FOTO / Dani Mocanu și-a îmbogățit colecția de tatuaje! Ce a ales manelistul să poarte pe piele, toată viața

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dani Mocanu și-a îmbogățit colecția de tatuaje! Ce a ales manelistul să poarte pe piele, toată viața © Instagram.com

El nu dă niciodată înapoi...Chiar dacă nu o spunem noi, o spune el, în cea mai consacrată melodie pe care a lansat-o! Dani Mocanu nu ratează nicio ocazie să fie „pe șmecherie” și nici nu se uită la bani, atunci când vine vorba de plăcerile sale. 

Dani Mocanu este unul dintre cele mai urmărite personaje pe platforma Youtube și, fie că vrea sau nu, tot timpul ajunge primul în topul preferințelor muzicale ale românilor. Îi plac banii, îi place faima și, cel mai important, îi place să facă tot ce vrea el!

Ce și-a tatuat Dani Mocanu

Tocmai de aceea, Dani Mocanu este un rebel în adevăratul sens al cuvântului. Manelistul s-a tataut din cap și până în picioare și chiar în cele mai neobișnuite zone, iar acum s-a gândit că este timpul pentru un nou desen pe care să-l poarte pe piele pentru tot restul vieții sale. 

Pe contul lui de Instagram, Dani Mocanu a postat o fotografie în care le-a arătat fanilor săi noul tatuaj pe care și l-a făcut. Pe gambă, Dani Mocanu și-a tatuat un tigru foarte fioros, care pare că-i sfâșie pielea de pe picior. „Noul tatuaj” a fost descrierea aleasă de Dani Mocanu, pentru fotografia pe care a postat-o pe rețeaua de socializare. 

Fanii l-au lăudat imediat, spunându-i, desigur că este „cel mai șmecher” și că „valoarea lui nu se mai găsește la nimeni altcineva”. 

Dani Mocanu e din nou numărul 1 în trendingul de pe Youtube, cu o melodie lansată acum câteva zile. Se pare că HIT-ul este pe placul a peste 8 milioane de români care l-au ascultat, probabil, pe repeat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro