FOTO / Daniela Crudu a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

+3 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta © Instagram

Daniela Crudu le-a dat emoții fanilor! După ce în urmă cu ceva vreme frumoasa brunetă a ajuns pe spatul de spital, acum vedeta a fost din nou pe mâinile medicilor! Iată ce s-a întâmplat de această dată cu bomba sexy!

Daniela Crudu este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton, fiind apreciată pentru charisma și energia pozitivă ce o caracterizează și o ajută să treacă peste fiecare etapă dificilă a vieții sale.

De asemenea, de când s-a lăsat în lumea mondenă, Daniela Crudu a dat permanent dovadă de asumare și de transparență, mai ales în ceea ce-și privește fanii. Astfel, chiar dacă ne aflăm în pandemie, vedeta nu uită nicio clipă de admiratorii săi, ținându-i la curent cu tot ceea ce face și povestindu-le fie prin fotografii sau filmulețe ce mai e nou în viața ei.

Fiind foarte activă în mediul virtual, Daniela Crudu le povestește fanilor zi de zi ce se mai întâmplă în viața sa. De curând, sexy bruneta și-a pus admiratorii puțin pe gânduri, după ce s-a fotografiat chiar din interiorul cabinetului medical.

Din fericire, nu este vorba despre nimic grav. Abia ieșită din izolare, Daniela Crudu a și făcut o vizită la medicul stomatolog, semn că face orice pentru un zâmbet perfect și sănătos. Vedeta a făcut publice câteva imagini din cabinet pe contul său de Instagram, semn că se simte foarte bine și că face acest lucru pentru a fi și mai mulțumită de aspectul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro