FOTO / Daniela Crudu, criticată dur din cauza operațiilor estetice! Fanii nu o mai recunosc: “Nici nu mai zici că ești tu”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu, criticată dur din cauza operațiilor estetice! Fanii nu o mai recunosc: “Nici nu mai zici că ești tu” © Instagram

Cu toate că este una dintre cele mai sexy femei din România, Daniela Crudu a cam exagerat cu operațiile estetice. Pe rețelele de socializare, acolo unde postează în permanență fotografii cu ea, focoasa brunetă a fost criticată dur, fanii susținând că nu o mai recunosc! 

”Daniela, te-ai schimbat în rău!!!”

Daniela Crudu se numără fără îndoială printre femeile care dețin un grad ridicat de sex-appeal. A devenit consacrată după ce a obținut rolul de asistentă TV, fiind apreciată din plin pentru formele apetisante și frumusețea naturală, care încet încet, a cam dispărut, iar asta nu o spunem noi, ci fanii Danielei, care susțin că nu o mai recunosc. 

Pe rețelele de socializare, acolo unde postează în permanență fotografii cu ea, fosta asistentă TV a fost trasă la răspundere și criticată dur, pe motiv că a exagerat cu intervențiile chirurgicale. Internauții s-au întrecut în comentarii unii pe ceilalți, însă, din păcate, deloc în sensul bun. Una dintre urmăritoare i-a zis că s-a schimbat foarte mult, susținând că nici nu mai seamăna cu ”adevărata” Daniela. 

”Te-ai schimbat foarte mult, nici nu mai zici ca ești tu . Buzele alea 🤦🏻‍♀️ sunt 🤦🏻‍♀️”, a scris internauta. O altă urmăritoare susține că s-a schimbat în rău și că înainte era mult mai frumoasă. 

”Daniela te-ai schimbat in rau!!! Inainte erai foarte frumoasa ,acuma ti-ai schimbat complet fața 😑”, a fost reacția unei alte persoane. 

Și dacă vă gândeați că bărbații sunt în delir după formele Cruduței, așa este, însă, nu iartă deloc faptul că vedeta nu mai arată așa cum o știau ei. ”Nici nu am recunoscut-o , a trebuit sa ma uit de doua ori sa îmi dau seama ca e Cruduța, lăsa-te naturală ca ești mult mai frumoasa , cine te place ,te place indiferent cu sau fără operații!”, a comentat unul dintre urmăritorii vedetei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro