FOTO / Daniela Crudu, apariție incendiară, din izolare. Vedeta le-a oferit o priveliște de milioane trecătorilor. „Bronz pe balcon”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu, apariție incendiară, din izolare. Vedeta le-a oferit o priveliște de milioane trecătorilor. „Bronz pe balcon” © Instagram

Daniela Crudu sfidează orice pandemie! Asta a demonstrat frumoasa brunetă cu una dintre cele mai recente apariții de pe rețelele de socializare. Iată cum s-a lăsat fotografiată vedeta pe balcon, în văzul tuturor trecătorilor!

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc. De-a lungul carierei sale, „Cruduța” a câștigat aprecierea publicului atât prin charisma sa, cât și prin atuurile sale fizice, mai ales în rândul bărbaților. 

Nu este prima oară când Daniela Crudu renunță la inhibiții! Cu toate astea, vedeta a încins imaginația tuturor bărbaților și a făcut furori pe rețelele de socializare cu formele sale apetisante. Îmbrăcată într-un maieu de culoare roșie și o pereche de pantaloni minusculi, focoasa brunetă le-a arătat cum își petrece timpul în izolare.

„Bronz pe balcon ☀️”, a scris Daniela Crudu în dreptul fotografiei de pe contul său de Instagram.

Daniela Crudu a snopită în bătaie de iubit

În urmă cu puțină vreme, „Cruduța” a fost bătută rău de iubitul croat. Bătaia a avut loc după ce au petrecut la un club din oraș. Violențele suferite au lăsat-o pe vedetă cu traume vizibile, fața acesteia fiind desfigurată. Aceasta avea nasul spart și mai multe fracturi. Cu toate astea, Daniela Crudu spunea că nu vrea să depună plângere împotriva lui Dubravko.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro