FOTO / Daniela Crudu, fericită şi zglobie după incidentul prin care a trecut recent. Nu şi-a pierdut zâmbetul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu, fericită şi zglobie după incidentul prin care a trecut recent. Nu şi-a pierdut zâmbetul © arhiva

Daniela Crudu a trecut prin clipe destul de delicate în urmă cu doar o săptămână. Atunci, fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de către iubitul ei, iar bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor pentru a se putea pune din nou pe picioare. Acum, este deja mai bine și a rămas la fel cum era și înainte, mereu zâmbitoare și zglobie. 

Daniela Crudu cu siguranță a trecut printr-o perioadă grea pe care nu o va uita niciodată. Vedeta a fost victima agresiunii fizice chiar a propriul său iubit, care a decis să apeleze la bătaie în schimbul comunicării cum persoana cu care își împarte viața. Daniela Crudu a fost bătută destul de grav, iar aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum, după o săptămânp pare deja că și-a revenit și este totul bine. 

Fosta asistentă TV a petrecut alături de mai multe prietene, ieri. Bruneta este știută pentru faptul că mereu iese din orice situație cu zâmbetul pe buze și facând haz de necaz, și așa se pare că a trecut și peste aceeastă experiență urâtă din viața sa. Într-unul din filmulețe postate de prietena ei pe facebook, Daniela Crudu încerca să prindă un căteluș pentru a-l putea filma și se poate observa că este la fel de jucăușă ca și înainte și că încearcă pe cât posibil să își petrecă timpul cu oamenii dragi pentru a uita de probleme.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro