FOTO / Daniela Crudu, filmată în cea mai incendiară ipostază, în bucătărie. Clătitele i-au ajuns pe... posterior

+3 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu, filmată în cea mai incendiară ipostază, în bucătărie. Clătitele i-au ajuns pe... posterior © Instagram

Daniela, ce le faci? Bruneta le-a oferit admiratorilor de pe rețelele de socializare un cadru de zile mari, lăsându-se filmată în cea mai incendiară ipostază. Iată cum i-au ajuns clătitele tocmai pe posterior!

Daniela Crudu a ajuns la cratiță! Frumoasa brunetă a demonstrat că poate renunța oricând la pretenții și poate fi o adevărată gospodină, ori de câte ori este nevoie. Bineînțeles, nu oricum, ci într-o ținută extrem de sexy, la fel ca restul aparițiilor sale cu care ne-a obișnuit până acum.

Cruduța nu se plictisește în izolare. Deși stă acasă și a fost nevoită să ia o pauză de la activitatea sa profesională, la fel ca multe alte vedete, bomba sexy găsește cu ce să-și ocupe timpul. De curând, celebra brunetă le-a împărtășit fanilor câteva imagini în care mulți credeau că nu o vor vedea. 

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, scurtă și cu un decolteu amețitor, Daniela Crudu și-a arătat iscusința în preparatele culinare pe Instagram, gătind niște clătite. În loc să ajungă în farfurie, desertul „a sărit” din tigaie direct pe posteriorul vedetei, lucru ce le-a stârnit deliciul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Videoclipul a fost mai degrabă o parodie la adresa lui Kim Kardashian. Pe durata clipului video, Cruduța a încercat să o imite și de aceea formele ei au fost scoase mult mai tare în evidență.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro