FOTO / Daniela Crudu, sărutări şi atingeri tandre cu iubitul, în public. Vedeta este în culmea fericirii

+4 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu, sărutări şi atingeri tandre cu iubitul, în public. Vedeta este în culmea fericirii © Instagram

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Frumoasa brunetă este în culmea fericirii, deoarece un bărbat a reuşit să îi fure în sfârşit inima. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru confirmat de fotografiile postate pe reţelele de socializare.

Este cunoscut faptul că Daniela Crudu este o fire extrem de pozitivă, răspândind energie şi bucurie în jurul său, oriunde s-ar afla. Ei bine, vedeta are acum mai multe motive acum de a-şi menţine zâmbetul pe buze. Săgeata lui Cupidon şi-a făcut în cele din urmă treaba, iar sexy bruneta par să fie extrem de împlinită pe toate planurile, mai ales pe cel senimental. 

Fanii Danielei Crudu au fost foarte încântaţi atunci când vedeta a hotărât să recunoască faptul că se află într-o relaţie. De curând, Daniela Crudu a postat câteva imagini pe conturile sale de socializare, în care se afişa alături de iubitul ei în ipostaze tandre, demne de doi îndrăgostiţi

Cei doi porumbei se află la ski, într-o locaţie de vis şi au ţinut să marcheze aceste momente de bucurie cu nişte poze în care sunt extrem de apropiaţi, sărutându-se şi fiind mereu îmbrăţişaţi.

Reacţia admiratorilor nu a întârziat să apară şi i-au felicitat în număr mare pentru relaţia lor.

"Fericire maxima, Daniela !!!😘😘😘 / Waii cât sunteți de frumoși😍❤️ / 👍 Bravo, să fie într-un ceas bun / În sfârşit Cruduţa şi-a găsit ❤️🔥 / Nu cred! ❤️❤️❤️😍 Să fii cea mai fericită!!! Dacă nu te face fericită, îi dăm mesaj lui Nea Marin, să îl alerge cu ceva! 😂", sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro