FOTO / Doinița Oancea împlinește azi 37 de ani! Cum s-a fotografiat actriţa. “Am început așa”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Doința Oancea împlinește azi 37 de ani! Cum s-a fotografiat artista. “Am început așa” © Instagram

Doiniţa Oancea este fără doar şi poate una dintre cele mai cunoscute actriţe de la noi din ţară. Astăzi, focoasa brunetă a împlinit 37 de ani şi a ales să posteze o fotografie "specială" pentru fanii ei. Cum s-a pozat actriţa?

Doiniţa Oancea nu are nevoie de prea multe prezentări. Este un nume consacrat în industria teatrului românesc, bucurându-se de un succes colosal pe plan profesional. Bruneta este iubită şi apreciată de toată lumea, de-a lungul timpului, dând viaţă unor personaje care au rămas întipărite în amintirile tuturor românilor.

Astăzi, frumoasa Doiniţa a împlinit 37 de ani, însă anii reprezintă doar o cifră, actriţa fiind într-o formă de zile mari. Este plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze, copleşindu-i pe cei din jur cu spontaneitatea ei. 

Este activă şi în mediul online, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Aşa a făcut şi astăzi, de ziua ei, când a postat o fotografie prin care a uimit pe toată lumea.

Actriţa şi-a făcut un selfie, în care apare cu mască de protecţie la gură, iar la descriere a scris: "Starting 37 like this!;)) #birdsflyinghigh#travel#traveltheworld✈️🌍". Drept urmare, Doiniţa este mereu pe drumuri, fiind implicată în mai multe proiecte, aşa că alege să-şi protejeze sănătatea. 

În ce investeşte cel mai mult 

Fiind o feministă convină, faimoasa actriţă cheltuie toţi banii pe produse de make-up, aşa cum era firesc. De asemenea, Doiniţa a declarat că nu este foarte cumpătată când vine vorba de cumpărături sau mai ales, de economii, însă încearcă din răsputeri să se abţină. 

"Investesc foarte mult în farduri, deși am luni de zile când nu m-am machiat, decât fond de ten și o linie de tuș. Și mai investesc bani în materiale, cu scopul de a face haine din ele, dar nu prea mai am timp. Am început să strâng bani pentru mașină, dar nu prea reușesc, nu prea îmi iese. Tot timpul umblu la banii pe care îi pun deoparte. Acum m-am mai ponderat puțin față de acum vreo 7,8 ani când îmi umpleam sertarele cu ochelari de soare de firmă, bani aruncați aiurea. Eu sunt genul care chiar dacă dau bani mulți pe ceva, nu am grijă de obiecte. Nu pun preț pe obiecte atât de tare.", declara ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro