FOTO / După ce a infirmat că își dorește împăcarea cu Keo, Andreea Bălan vine cu dovada: ”Nimic nu e mai important”

+3 click pentru
galerie

FOTO / După ce a infirmat că își dorește împăcarea cu Keo, Andreea Bălan vine cu dovada: ”Nimic nu e mai important” © instagram

În ultimele zile au apărut informații cum că Andreea Bălan își dorește să se impace cu Keo, fostul iubit, dar ieri artista a făcut lumina în acest caz. Aceasta a infirmat acest lucru, ba mai mult, chiar a venit cu dovada prin care le arată tuturor ce e important pentru ea în acest moment. 

Andreea Bălan și fostul soț urmează să divorțeze în curând, însă iată că în ultimele zile au apărut informații cum că artista își dorește să se împace cu fostul iubit, Keo, cu care a fost mai mulți ani într-o relație și care s-au despărțit nu în cel mai frumos mod. 

Ieri, vedeta a ținut să facă lumină în acest sens, iar pe contul său de socializare a ținut să precizeze că nu este vorba nicicum despre o împăcare între ea și Keo, dat fiind faptul că nu mai are niciun sentiment pentru el, însă este normal să-l aprecieze ca și artist și să-i placă creațiile sale muzicale.

Totuși, pentru a închide gurile rele, Andreea Bălan nu se lasă cu una cu două, iar mai târziu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu cele două fetițe pe care le are cu George Burcea, fostul soț de care urmează să divorțeze în curând la tribunal. 

Vedeta a ținut să precizeze că în acest moment ele sunt cele mai importante ființe din viața ei și sunt singurele care contează cu adevărat. 

”Nimic nu e mai important și nu contează decât comorile mele Ella și Clara 👧👶🍼🥰🤩🌈🙏💫, a fost mesajul emoționant al Andreei Bălan pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram însoțit de mai multe imagini cu fetițele.

Vă reamintim că, Andreea Bălan și fostul soț s-au separat după o relație de aproape 5 ani, dar și un mariaj de câteva luni. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, iar în luna februarie a anului acesta au anunțat că se vor separa și vor ajunge la divorț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro