FOTO / După ce i-a furat iubita unui artist, îi face declarații de dragoste în public! Lino Golden, „topit” după noua cucerire

+4 click pentru
galerie

Lino Golden și Andra Ghinea © Instagram

Lino Golden și Andra Ghinea par mai îndrăgostiți ca niciodată. Deși sunt împreună de foarte puțin timp, cei doi sunt nedespărțiți. 

Acasă, la cumpărături, la mall sau în parc, Lino Golden și Andra sunt inseparabili. Cei doi își declară iubirea pe rețelele de socializare, acolo unde postează numeroase fotografii  în care par extrem de apropiați, alături de mesaje siropoase.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV! Lino i-a furat iubita unui alt artist! Bunăciunea l-a părăsit pe fostul, tot celebru, pentru "copilul" lui Velea

La rândul ei, și Andra este extrem de îndrăgostită de „copilul” lui Alex Velea. Tânăra postează pe Instagram foarte multe fotografii cu ea și Lino.

Vă reamintim că Andra Ghinea a fost iubita unui alt celebru artist, cunoscut drept Cuza de la Noaptea Târziu. Vrăjit de farmecele Andrei, Lino Golden „i-a furat-o” imediat lui Cuza, deși și el ea implicat într-o relație cu o tânără pe nume Lorena Vișan.

Lino Golden a înșelat-o pe fosta iubită și s-a „lipit”, se pare, de Andra Ghinea, tânăra care i-a sucit mințile și l-a făcut să simtă fiorii iubirii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro