FOTO / Elena Gheorghe, apariţie de senzaţie în cadă! Artista a lăsat deoparte orice inhibiţii

+4 click pentru
galerie

FOTO / Elena Gheorghe, apariţie de senzaţie în cadă! Artista a lăsat deoparte orice inhibiţii © Instagram

Elena Gheorghe se numără printre cele mai frumoase artiste de la noi din ţară. Vedeta este mereu în atenţia fanilor, însă, de această dată, i-a luat prin surprindere cu modul în care a ales să se lase fotografiată! 

Elena Gheorghe este una dintre vocile consacrate ale României. Artista dă dovadă de un talent aparte, având un succes colosal din punct de vedere profesional. Este mereu cu zâmbetul pe buze şi energică, oferind tuturor din jurul ei o stare de bine.

Nu uită nici de familie, care este întotdeauna pe primul loc. Mămică, iubită, soţie, artistă, femeie, sunt doar câteva dintre atribuţiile care îi revin roşcatei.

Vedeta este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Aşa a făcut şi de această dată, când a luat prin surprindere pe toată lumea cu fotografia pe care a postat-o. Cântăreaţa apare în cadă, dezbrăcată, având corpul acoperit cu spumă. 

Este o apariţie şocantă, mai ales dacă vorbim despre Elena Gheorghe, care ne-a obişnuit mereu cu cuminţenia ei. 

Nu a trecut peste pierderea bunicăi

Unul dintre cele mai dureroase momente pentru frumoasa artistă a fost acum trei ani, în anul 2017, când şi-a pierdut bunica, una dintre persoanele pe care le iubea cel mai mult.

A fost mereu un model pentru ea şi a fost cea care a susţinut-o de fiecare dată, aşa că, în semn de respect şi iubire, Elena i-a adus un omagiu, îmbrăcând o rochie superbă, pe care a imprimat chipul bunicii sale. 

„Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri și amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape, pe care îl va purta veșnic în inimă. Pentru ei toți, să aprindem stele!⭐️⭐️⭐️”,a fost mesajul pe care l-a scris Elena la descrierea pozei 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro