FOTO / Elena Gheorghe, ipostază romantică alături de soţul său. Cum au fost fotografiaţi cei doi în "Oraşul Iubirii"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Elena Gheorghe, ipostază romantică alături de soţul său. Cum au fost fotografiaţi cei doi în "Oraşul Iubirii" © Instagram

Elena Gheorghe şi soţul său formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi au petrecut Valentine's Day într-o locaţie deosebită, potrivită pentru îndrăgostiţi. Vedetele au marcat această escapadă romantică prin câteva fotografii pe care au ţinut să le împărtăşească cu fanii lor, în care se înfăţişau mai fericiţi ca oricând.

Elena Gheorghe este o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes în muzică datorită vocii sale inconfundabile, iar pe plan sentimental, cântăreaţa are o familie minunată, formată dintr-un soţ iubitor şi superbii lor copii. De curând, artista şi partenerul său de viaţă au profitat de timpul liber şi au plecat într-o escapadă romantică, în Paris. 

Cei doi îndrăgostiţi au fost protagoniştii unui cadru superb de îndrăgostiţi, fiind fotografiaţi în apropierea Turnului Eiffel. Pe chipul lor se poate citi cu uşurinţă iubirea şi fericirea, amândoi având un zâmbet înfloritor pe buze.

Elena Gheorghe a ţinut să le transmită admiratorilor şi un mesaj special, dezvăluindu-le acestora ce înseamnă pentru ea iubire.

"Iubirea este cea mai mare forţă a lumii... cu iubire orice este posibil, prin iubire poţi “învia”, te poţi “vindeca”, pentru că iubirea este hrana sufletului, iar noi suntem întâi suflete, apoi minte şi corp. Iubirea e în fiecare dintre noi, trebuie doar s-o activăm! Iubirea să ne înconjoare pe toţi!", a scris cântăreaţa pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro