FOTO / Feli, mesaj dur pe Internet: "Sunteţi răutăcioase din sânge"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Feli, mesaj dur pe Internet: "Sunteţi răutăcioase din sânge" © Instagram

Feli este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Deşi are sute de fani în toată ţara, vedeta a stârnit şi multă invidie în rândul răutăcioşilor. Artista nu s-a sfiit şi a spus lucrurilor pe nume, având un mesaj dur şi direct pentru aceştia. Iată ce le-a transmis!

La 33 de ani, Feli este o femeie fericită, din toate punctele de vedere. Cântăreaţa este împlinită atât pe plan profesional, având o carieră de succes în muzică, cât şi pe plan sentimental, mândrindu-se cu o familie minunată, formată dintr-un soţ iubitor şi fetiţa lor. Cu toate astea, vedeta nu este ocolită de gurile rele, care o invidiază pentru tot ce are.

De curând, Feli le-a împărtăşit fanilor un mesaj cutremurător, adresat oamenilor care îi vor răul. Potrivit spuselor sale, chiar dacă ştie că în jurul său mai sunt şi persoane răutăcioase, artista se preface că nu este conştientă de acest lucru, pentru a nu le da atenţie.

"Faţa mea când îmi spun unele fete că le sunt dragă şi că le place felul meu de a fi, dar de fapt mă "muşcă" pe unde apucă... Eu văd. Dar închid ochii. Eu aud. Aud de pe gura voastră până-n suflet. Şi sufletul vi-l aud. Vă simt pe cele care sunteţi răutăcioase "sânge". Vă văd", a scris Feli pe contul său de Instagram.

În continuare, vedeta a spus că adoptă această decizie, de a ignora, deoarece îi ascultă sfatul mamei sale.

"Dar mama m-a învăţat să-mi văd de drum. Viaţa este bună", a mai spus ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro