FOTO / Cât de mult seamănă Feli cu mama ei! Ştiai cum arată cea care i-a dat viaţă artistei?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cât de mult seamănă Feli cu mama ei! Ştiai cum arată cea care i-a dat viaţă artistei? © Instagram

Feli este fără doar şi poate una dintre cele mai succes artiste de la noi din ţară. De curând mămică, vedeta se bucură de o viaţă ca în poveşti. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cum arată familia vedetei, mai ales mama, cu care Feli se aseamănă izbitor!

Femeie, artistă, mămică, soţie, sunt doar câteva dintre atribuţiile care îi revin frumoasei Feli în viaţa de zi cu zi. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, devenind de curând mămica unei superbe fetiţe.

Viaţa blondinei nu a fost mereu roz, destinul încercând-o de fiecare dată. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat şi a devenit şi mai puternică, învâţând din plin toate lecţiile primite. Se bucură de o familie numeroasă şi nu ezită să arate asta de fiecare dată.

Blondina este mereu activă pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii din viaţa de zi cu zi sau din cadrul concertelor. Recent, Feli a postat o poză cu mama ei, uimind pe toată lumea. Cele două seamănă ca două picături de apă! 

Mesaj emoţionant adresat fiicei

Feli şi-a dorit din totdeauna să fie mămică şi visul i s-a îndeplinit. Nu ezită să-şi arate dragostea pentru micuţa Nora Luna, postând des poze, filmuleţe şi mesaje emoţionante, adresate fiicei. Blondina consideră că micuţa a transformat-o într-un om mai bun. 

"Am ales să fiu mai zgârcită cand vine vorba de Nora Luna. Am mai spus asta. Dar ador să vorbesc de ea după cum se vede bine încă de când era o Luniță mică in burtică. ❤️ Mai suntem puțin în vacanță și am simțit acum să împart cu voi un video dintr-o dimineață a noastră.
Nora îi spectaculoasă. Ce învățător bun!
În fiecare zi mă învață sa fiu un om mai bun și îmi amintește în fiecare secundă când o țin in brațe să nu uit să mă joc câteodată - vorba lui Smiley❤️
Mulțumesc, iubita mamei!
”, a scris artista pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro