Feli a postat cel mai frumos mesaj pentru iubitul său! Cuvintele ei au provocat lacrimi pe chipul fanilor

+3 click pentru
galerie

Feli a postat cel mai frumos mesaj pentru iubitul său! Cuvintele ei au provocat lacrimi pe chipul fanilor © Instagram

Feli nu încetează din a uimi pe toată lumea. Artista a postat un mesaj emoţionant pentru iubitul ei, provocând lacrimi pe chipul tuturor!

Feli este una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară, fiind arhicunoscută. Mămică, artistă, femeie, dar şi iubită, blondina trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei, bucurându-se din plin de viaţa de familie. Este mereu cu zâmbetul pe buze şi emană o energie pozitivă întotdeauna.

Relaţia cu tatăl fiicei sale decurge de minune şi cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, neezitând să arate asta cu fiecare ocazie. De curând, pe contul de Instagram, Feli a postat un mesaj siropos, dar foarte emoţionant în acelaşi timp, pe care i l-a adresat celui care o face fericită. "Mi-am spus acum: Iar îți dai iubirea pe dinafară să vadă toată țara , Feli!

Nu prea pun eu poze cu Cătă... că lui nu îi place in "lumina reflectoarelor" deși pe mine mă susține până în pânzele albe să-mi duc în lume visele cât mă țin picioarele - vorba cântecului. ❤️ De luni de zile mă gândesc dacă să postez poza asta.
E o poza de vara trecută. Din primul weekend petrecut in doi, fără Nora Luna fizic langa noi dar cu ea in gând la fiecare pas.. Cand mă ține de mână pe stradă le spun mândră tuturor oamenilor pe lângă care trecem in gând : Omu' ăsta îi bărbatu' meu!" Ca si entitate pe pământul ăsta , eu mă consider o persoana întreagă.
Nu cred că trebuie să ne completeze cineva ca să fim un intreg.
Da atunci cand" ți-ai găsit jumatatea ", devii un întreg ȘI jumătate.
Sunt un intreg si jumatate' norocos. ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste
"
, a scris artista în dreptul fotografiei cu ea şi iubitul său, deprinsă dintr-un tablou de poveste.

Drama prin care a trecut artista

Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, puţini sunt cei care ştiu tragedia prin care Feli a fost nevoită să treaca. Vedeta şi-a pierdut fratele, care s-a stins din viaţă la numai câteva luni. "Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd...", povestea cântăreaţa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro