FOTO / Fiul Andrei nu a vrut să primească niciun cadou de ziua lui: „Azi îl sărbătorim simplu”. Care a fost motivul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fiul Andrei nu a vrut să primească niciun cadou de ziua lui: „Azi îl sărbătorim simplu”. Care a fost motivul © Facebook

Bucurie mare în familia Andrei! Astăzi, fiul ei împlinește frumoasa vârstă de 9 ani. Deși majoritatea copiilor, mai ales cei de vârsta lui, își doresc ca de ziua lor de naștere să primească cât mai multe cadouri, David a vrut să își sărbătorească aniversarea fără să primească niciun dar. Iată care a fost motivul!

Andra este o femeie împlinită, pe toate planurile. Frumoasa cântăreață are o carieră de succes și o familie minunată de care este foarte mândră, formată din soțul ei și doi copii superbi: David și micuța Eva. Astăzi, fiul ei împlinește 9 anișori, eveniment ce i-a bucurat nespus pe părinți, cât și pe fanii artistei.

Cu ocazia acestei zile importante, Andra a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea și fiul ei și i-a transmis în același timp mai multe mesaje emoționante, prin care și-a exprimat dragostea față de el. David i-a luat prin surprindere pe internauți, atunci când frumoasa cântăreață a susținut că acesta nu și-a dorit ca de ziua lui să primească niciun cadou. Potrivit spuselor sale, sănătatea este lucrul cel mai de preț, în această perioadă dificilă.

„E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși! 🙏 @marutadavid @ București”, a scris Andra pe rețelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro