Andra, mesaj emoționant pentru fiul ei, David. Astăzi își sărbătorește ziua de naștere. ”Un băiat așa cum am visat”

+3 click pentru
galerie

Andra, mesaj emoționant pentru fiul ei, David. Astăzi își sărbătorește ziua de naștere. ”Un băiat așa cum am visat” © instagram

Este o zi mare și importantă în familia Andrei. Cântăreața îl sărbătorește astăzi pe David, fiul ei, chiar aceasta a ținut să-i transmită un mesaj emoționant prin intermediul contului de socializare.

În familia Andrei astăzi este o zi importantă, astăzi David, fiul cel mare al ei și al lui Cătălin, împlinește 9 ani, motiv pentru este mare sărbătoare.

Pentru că este mereu activă în mediul online, Andra a ținut să-și anunțe fanii de bucuria pe care o trăiește astăzi, așa că i-a transmis un mesaj fiului ei și prin intermediul Instagramului.

”De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam că este posibil. Este un fiu si un frate exceptional, un băiat așa cum am visat întotdeauna să am. La mulți ani, David! Să fii fericit!”, a scris Andra.

Mesajul a venit însoțit de o fotografie cu cei doi, iar fanii nu au ezitat să lase zeci de comentarii la postarea făcută de cântăreță prin care i-au urat acestuia multe urări. 

 

”La mulți ani , David❤️/  La mulți ani sănătoși și frumoși!! 🎉🎉🎂 / La mulți ani, copil minunat! Îi doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi și ca visele tale să se împlinească! Să continui să îi faci pe părinții tăi minunati mândrii de tine și fericiți că faci parte din viața lor! La mulți ani, îngeraș! Te iubim ❤️”, au fost câteva dintre comentariile fanilor

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro