FOTO / Fiul Mihaelei Rădulescu, un domn în toată regula! Ayan cucerește inima multor domnișoare

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan © Instagram

Mihaela Rădulescu are o slăbiciune pentru fiul său, Ayan, iar tocmai de aceea, vedeta încearcă mereu să-i facă toate poftele. Recent, Mihaela Rădulescu a realizat cât de repede a trecut timpul și cât de mult a crescut fiul ei.

Atunci când ești părinte, ți se pare că timpul trece foarte repede, iar copilul tău devine adult mai devreme decât te-ai fi așteptat. Acest sentiment l-a simțit și Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Ayan, care se pare că a crescut extrem de mult și s-a transformat într-un domn în toată regula. În dreptul fotografiei cu fiul său, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant. „Prima bătaie a inimii mele...Doamne, e prea repede” a scris vedeta, pe Instagram.

„Wow! Ce mare a crescut! Superb băiat! Felicitări! / Wow, ce bijuterie de băiat! ❤️ / Ce băiat mare și frumos ai / Minunat, ca și mama lui. Felicitări / Să te bucuri de el...multe împliniri și sănătate. Copiii sunt cărțile noastre de vizită și noi pentru ei asemenea. Respect Mihaela Rădulescu ❤” i-au scris fanii, în comentarii. 

Mihaela Rădulescu este o mamă responsabilă şi face totul ca fiul ei să aibă o eduaţie buna, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunar sute de mii de dolari. Într-un singur an, va trebui să plătească zeci de mii de euro, pentru că Ayan a ales să studieze în America. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro