FOTO / Fiul Mihaelei Rădulescu, un domn în toată regula! Ayan cucerește inima multor domnișoare

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan © Instagram

Mihaela Rădulescu are o slăbiciune pentru fiul său, Ayan, iar tocmai de aceea, vedeta încearcă mereu să-i facă toate poftele. Recent, Mihaela Rădulescu a realizat cât de repede a trecut timpul și cât de mult a crescut fiul ei.

Atunci când ești părinte, ți se pare că timpul trece foarte repede, iar copilul tău devine adult mai devreme decât te-ai fi așteptat. Acest sentiment l-a simțit și Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Ayan, care se pare că a crescut extrem de mult și s-a transformat într-un domn în toată regula. În dreptul fotografiei cu fiul său, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant. „Prima bătaie a inimii mele...Doamne, e prea repede” a scris vedeta, pe Instagram.

„Wow! Ce mare a crescut! Superb băiat! Felicitări! / Wow, ce bijuterie de băiat! ❤️ / Ce băiat mare și frumos ai / Minunat, ca și mama lui. Felicitări / Să te bucuri de el...multe împliniri și sănătate. Copiii sunt cărțile noastre de vizită și noi pentru ei asemenea. Respect Mihaela Rădulescu ❤” i-au scris fanii, în comentarii. 

Mihaela Rădulescu este o mamă responsabilă şi face totul ca fiul ei să aibă o eduaţie buna, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunar sute de mii de dolari. Într-un singur an, va trebui să plătească zeci de mii de euro, pentru că Ayan a ales să studieze în America. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest