FOTO / Gabriela Cristea, sărbătorită în direct. Ce s-a întâmplat cu moderatoarea, înainte de emisiune: „Era să întârzii, era să nu mai vin”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, sărbătorită în direct la „Te iubesc de nu te vezi” © captură Antena Stars

Frumoasa Gabriela Cristea este foarte fericită. Astăzi, celebra moderatoare de la Antena Stars își sărbătorește ziua de nume, iar familia, prietenii și chiar participanții emisiunii sale sunt alături de ea. 

Atunci când toată lumea te iubește, nu este deloc greu să fii în pielea Gabrielei Cristea. Astăzi, înainte de a intra în direct la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, frumoasa moderatoare a întâmpinat câteva dificultăți dar, în cele din urmă, a ajuns în fața telespectatorilor. Mai mult, Gabriela Cristea le-a povestit tuturor că uitase complet de ziua ei de nume, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil. 

„Era să întârzii, era să nu mai vin, că m-am întâlnit cu cineva aici, afară. Mă trezesc azi-noapte pe la vreo 3 așa, ca omul, știți voi și mă uit la ceas, chioară așa, în telefon și văd 26 de mesaj. Zic: mă băiatule, a căzut Guvernul! Și văd acolo: La mulți ani, la mulți ani!

M-aș duce să mănânc cu soțul meu și cu fata, dar nu pot, că ei sunt deja la restaurant. Dacă sunt un pic mai veselă, să știți că nu am nimic. Doar am primit astăzi o cutie de bomboane cu lichior de cireșe și m-am cinstit și eu. Mi se trage de la bomboane, fraților! Să fie primit!” a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro