VIDEO / Gabriela Cristea, sărbătorită în direct la "Xtra Night Show": "E al doilea nume şi aşa mi se spune"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © Captură video

Gabriela Cristea este una dintre sărbătoritele zilei! Astăzi sunt Sfinţii Mihail şi Gavriil, aşa că prezentatoarea TV a primit o mulţime de urări în direct la "Xtra Night Show".

Gabriela Cristea a dezvăluit la "Xtra Night Show" despre care este primul ei nume, nefiind Gabriela. Vedeta nu s-a obişnuit cu primul nume, aşa că a preferat să îi spună Gabriela. 

"Doina este primul meu nume. Gabriela e al doilea şi aşa mi se spune. Nu mi s-a potrivit, nu ştiu", a spus Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor mai avea o fetiţă. 

"Deja după vreo 35 de ani fertilitate scade radical, spre... na, şi stresul, nebunia. Atunci femeile nu se mai încumetă. Femeile muncesc în ziua de astăzi. Se gândesc că la ce să mai facă copii. La noi a fost o chestie... nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină! El de de vină. El e de vină şi mie mi-a plăcut. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete... Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural. (...) Deocamdată facem nişte pregătiri la emisiune. Mâine o să difuzăm primul material. Practic o să vorbim despre care sunt lucrurile pe care ele întâlneşte o gravidă. (...) M-am interesat şi o să iau un cărucior pentru gemeni, cu landou şi o parte sport", a povestit Gabriela Cristea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro