VIDEO PAPARAZZI / Fericirea are chipul ei! Gabriela Cristea e numai zâmbete, de când a rămas gravidă! Imagini exclusive cu vedeta la medic

+11 click pentru
galerie

Mersul la medic a devenit un motiv de sărbătoare pentru Gabriela Cristea, care nu-şi mai încape în piele de fericire, de când a rămas însărcinată. Recent, vedeta Antenei Stars a fost la un control de specialitate, iar zâmbetele i-au acoperit chipul.

Însoţită de soţul şi de fiica sa, Gabriela Cristea a efectuat o ecografie, într-o clinică privată din Capitală. Cum s-a dat jos din maşină, Tavi Clonda s-a ocupat de micuţa Victoria. Tătic dedicat, cântăreţul a aranjat căruciorul fetiţei, apoi a aşezat-o pe aceasta cu grijă. Nici Gabriela Cristea nu s-a lăsat mai prejos! Prezentatoarea TV a coborât din autoturism cu o jucărie în mână.

Apoi, vizibil emoţionată, vedeta Antenei Stars a intrat în clinică, alături de cele mai dragi fiinţe din viaţa sa. După ce a stat în faţa medicului specialist mai bine de 40 de minute, Gabriela Cristea a ieşit din unitatea medicală cu zâmbetul pe buze. Nici Tavi Clonda nu şi-a putut ascunde bucuria. În al nouălea cer de fericire, acesta a sărutat-o pe obraz pe Victoria.

Până când au ajuns la maşină, îndrăgita prezentatoarea de televiziune şi celebrul artist au râs în repetate rânduri, semn că lucruile merg bine în ceea ce priveşte sarcina gazdei emiusnii „Te iubesc de nu te vezi”.

Naşte înainte de termen

Gabriela Cristea dezvăluit că fetiţa pe care o aşteaptă va veni pe lume înainte de termen. Vdeta a explicat de ce medicii au decis acest lucru.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cezariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gică Popescu e bărbatul ideal! „Baciul” i-a cumpărat soţiei un bolid de 100.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au apucat-o poftele pe Maria Constantin! Ce dorinţă a trebuit să-i îndeplinească Dacian Varga

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest