FOTO / Gabriela Cristea, slăbire spectaculoasă! Cum s-a afişat vedeta

+4 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea, slăbire spectaculoasă! Cum s-a afişat vedeta © Instagram

Gabriela Cristea este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes şi o familie superbă, formată din soţul său şi cele două fiice minunate, care au devenit Universul părinţilor lor de când au venit pe lume. Chiar dacă toată atenţia este axată asupra lor, vedeta are grijă şi de ea, dovada fiind schimbarea radicală din punct de vedere fizic. 

Vedeta a demonstrat de multe ori că este o femeie foarte ambiţioasă, reuşind să îndeplinească orice şi-a pus în cap. La fel s-a întâmplat şi în cazul aspectului său fizic. Gabriela Cristea a slăbit uimitor în ultima perioadă, iar fanii au fost şocaţi de cât de repede a reuşit să scape de kilograme.

Gabriela Cristea uimeşte cu fiecare nouă fotografie postată pe reţelele de socializare. Fanii au putut observa schimbarea majoră, vizibilă de la poză la poză. Recent, vedeta s-a fotografiat într-o rochie aboslut superbă, de culoare verde, care îi pune formele în evidenţă şi totodată lasă să se vadă cât de mult a slăbit. Cu nişte picioare perfect şi un zâmbet molipsitor pe buze, prezentatoarea a demonstrat că este foarte sigură pe ea şi mulţumită de rezultatul obţinut.

Fanii au reacţionat imediat la fotografiile în care slăbirea uimitoare este vizibilă, asaltându-le cu mii de like-uri şi comentarii prin care au felicitat-o.

De la ce se ceartă Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Deşi sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea recunosc că mai există momente în care se mai ceartă, din diverse motive.

"Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă”. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece", a povestit Tavi Clonda, în cadrul undei emisiuni pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro