Nu este doar lapte și miere în relația lor. Totul despre certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

+3 click pentru
galerie

Nu este doar lapte și miere în relația lor. Totul despre certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda © Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au o familie superbă, iar fanii i-au admirat mereu pentru felul lor de a fi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un exemplu pentru toți, pentru că au știut cum să gestioneze relația încă de la început și au reușit să fie și astăzi împreună. Sunt frumoși, sunt veseli și împliniți alături de fetițele lor. Dar chiar dacă totul pare perfect, să știți că nu este doar lapte și miere în relația lor.

Recent, într-un interviu acordat de Tavi Clonda, artistul a recunoscut că mai există și momente tensionante în relația cu Gabriela Cristea. Dar de la ce pleacă totul? Ei bine, de la nimicuri.

Tavi Clonda a povestit că unul dintre motivele pentru care se mai ceartă este faptul că Gabriela Cristea vrea ca el să facă anumite lucruri atunci, pe când el mai trage de timp. De exemplu, unul dintre momentele în care s-au contrazis puțin a fost legat de felul în care au grijă de fetițele lor.

Dar, chiar dacă există și astfel de clipe, totul este de înțeles pentru că suntem oameni. Important este că Gabriela Cristea și Tavi Clonda știu cum să îndrepte lucrurile și să încheie mereu totul cu bine. De altfel, Tavi Clonda o ajută foarte mult pe Gabriela Cristea în creșterea fetițelor, iar frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a recunoscut mereu acest lucru public.

"Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă”. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece", a spus Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, la o emisiune pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro