FOTO / George Burcea nu uită de copiii săi. Prima imagine publicată de actor de ziua de naștere a fetiței sale, Clara Maria. ”Un an de zâmbete”

+3 click pentru
galerie

FOTO / George Burcea nu uită de copiii săi. Prima imagine publicată de actor de ziua de naștere a fetiței sale, Clara Maria. ”Un an de zâmbete” © arhiva

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă cu puțin timp, însă actorul nu uită de cele două fetițe pe care le are cu îndrăgita cântăreață. Astăzi, mezina familiei împlinește vârsta de un an, motiv pentru care bărbatul a ales să-și anunțe urmăritorii de această zi importantă pentru el. 

În ultima perioadă, Andreea Bălan și George Burcea sunt pe prima pagină a tabloidelor din România după ce și-au anunțat despărțirea. Între cei doi există mai multe probleme ce vor duce, se pare, la divorț. Chiar dacă acumm s-au separat și nu mai locuiesc unul cu celălalt, aceștia au două fetițe de crescut, iar fiecare trebuie să se implice în creșterea lor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Atât actorul, cât și Andreea Bălan au astăzi un motiv de bucurie, dar totodată de tristețe pentru faptul că nu sunt împreună. Mezina familiei, Clara Maria, împlinește vârsta de un an, iar Andreea Bălan este cea care a venit cu prima surpriză. Vedeta a lansat o piesă pentru că tot astăzi se face un an de când a ”a renăscut”, în aceeași zi a anului 2019 a făcut un stop cardio-respirator, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața. 

George Burcea a postat și el în urmă cu puțin timp o fotografie cu fetița lui, cel mai probabil din timpul în care încă mai locuia în casa artistei. Chiar dacă imaginea surprinde fericirea, cu siguranță George Burcea în aceste momente nu este tocmai în largul său, dat fiind faptul situația dată. ”Lapticul meu nr II face 1 an de zâmbete și biberoane”, a scris actorul pe contul său de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro