FOTO / În timp ce Andreea Bălan suferă, lui George Burcea îi "arde" de amintiri! Ce a postat actorul pe internet 

+3 click pentru
galerie

FOTO / În timp ce Andreea Bălan suferă, lui George Burcea îi "arde" de amintiri! Ce a postat actorul pe internet © Instagram

În timp ce Andreea Bălan suferă de mama focului, George Burcea postează fotografii pe internet. Ce amintire a ţinut să împărtăşească actorul cu fanii săi?

Despărţirea anului continuă să ia amploare de la o zi la alta. Dis de dimineaţă, Andreea Bălan a scos piesa "Inimă de fier", mare parte din versuri fiind destinate cu siguranţă lui George Burcea. Blondina a scris despre puterea de a merge mai departe, despre durere, suferinţă şi dorinţa de a aparţine cuiva. 

Ei bine, nu putem spune acelaşi lucru şi despre actoraşul nostru, care pare să trateze cu foarte mare indiferenţă întreaga situaţie. Se comportă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi merge înainte, fără a-i păsa de suferinţa pe care a lăsat-o în urma lui.

Recent, pe contul de Instagram, George Burcea a postat o fotografie cu el, de când era mic. Actorul a depănat aminitiri cu fanii lui, iar la descriere a ales să scrie: "Burcea mic, dar grãsun🍼❤️". Aşa cum face de fiecare dată, a oprit comentariile, de teama internauţilor care cu siguranţă l-ar întreba de relaţia cu Andreea Bălan.

Ce a zis Cristi Brancu, după ce George Burcea a părăsit locuinţa blondinei 

Din cauza faptului că nu a vrut să-şi declare dragostea faţă de Andreea Bălan în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", actorul a fost deranjat de situaţie şi a decis să părăsească casa în care locuia cu Andreea, imediat după ce a plecat din platou. 

"Nu a putut să spună chestia asta şi, în acea seară, a părăsit locuinţa conjugală, unde dacă aţi văzut o vizită pe internet, pentru că el a popularizat lucrul acesta, că a vizitat fetiţele.. George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui, pe ideea că el în acest moment trebuie să-şi construiască planurile profesionale, lăudabile într-adevăr, însă, despre familie nu mai zice nimic! Nu mai este interesat de ideea de familie!", a spus Cristi Brancu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro