FOTO / Giulia Anghelescu, fotografie emoţionantă alături de soţ: "Pe vremea când eram fără sprâncene şi în sutien"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Giulia Anghelescu, fotografie emoţionantă alături de soţ: "Pe vremea când eram fără sprâncene şi în sutien" © Instagram

De-a lungul carierei, Giulia Anghelescu a trecut printr-o serie de schimbări, din punct de vedere fizic. Vedeta a recunoscut că a apelat la unele modificări, lucru vizibil într-o fotografie pe care a ales să o împărtăşească de curând fanilor săi.

Giulia Anghelescu a demonstrat că este o femeie asumată şi că spune mereu lucrurilor pe nume. Nici când a venit vorba despre operaţiile estetice, vedeta nu le-a ascuns fanilor deciziile pe care le-a luat de-a lungul vieţii, din acest punct de vedere. Celebra cântăreaţă a început seria intervenţiilor estetice în urmă cu câţiva ani. Artista şi-a făcut o rinoplastie, dar a apelat şi la injecţiile cu botox la nivelul buzelor şi pentru ridurile de expresie. 

Cea mai recentă operaţie a fost realizată la nivelul sânilor, vedeta alegând să şi-i mărească pentru a avea un bust mai generos. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă printr-o fotografie cu medicul spitalului din București, loc în care a avut loc intervenţia.

De curând, Giulia Anghelescu şi-a bucurat fanii şi în acelaşi timp le-a stârnit sentimentul de melancolie, postând o fotografie cu ea şi soţul său, Vlad Huidu, realizată în urmă cu mai mulţi ani. După cum se poate observa în fotografie, înfăţişarea sa este diferită faţă de cea de acum, însă şi pe atunci avea un stil la fel de excentric, purtând doar un sutien.

"Pe vremea când eram tineri şi neliniştiţi; Vlad muult mai slab, dar tot fără păr, iar eu brunetă, fără sprâncene şi în sutien! A trecut atât de mult timp de când am făcut poza asta că nici nu mai ştiu exact anul... 😂😂😂", a scris Giulia pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro