FOTO / Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. „Eram rupți de foame”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. „Eram rupți de foame” © Instagram

Connect-R, chiar tu ești? Deși are sute de fani în toată țara, cât și peste hotare, nu mulți știu cum arăta artistul atunci când era ceva mai... tinerel. Iată ce amintire prețioasă le-a dezvăluit cântărețul fanilor de pe rețelele de socializare!

Pe Connect-R îl știe o țară întreagă, astfel că nu mai este nevoie de nicio introducere atunci când vine vorba despre el. Îl cunoașteți fie de la aparițiile televizate, fie din videoclipuri, fie de la spectacole sau concerte. Având în vedere pandemia de coronavirus, vedeta păstrează aceeași legătură strânsă cu fanii săi, vorbind cu aceștia pe rețelele de socializare.

De curând, Connect-R le-a dezvăluit admiratorilor din mediul virtual o imagine și, totodată, o amintire de suflet. În fotografie, cântărețul era ceva mai tânăr, aflat la începutul carierei sale de artist. Îmbrăcat sport, respectiv într-o ținută foarte lejeră, pe atunci vedeta avea părul mult mai lung, podoaba sa capilară ieșind în evidență.

Artistul a povestit cu această ocazie câteva amintiri de neuitat. Potrivit spuselor sale, chiar dacă la acel moment îi era extrem de foame, acest lucru nu-l împiedica să fie fericit, dovadă fiind zâmbetul mare imprimat pe buze.

„Ceva memorabil 😂💙 Eram la metrou la Romană rupți în gură de foame! Și făceam freestyoe! Suntem bine, tinere! Te pup din viitor 😊”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro