FOTO / Imaginea care a înnebunit toţi bărbaţii. Anna Lesko a pozat în sânii goi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imaginea care a înnebunit toţi bărbaţii. Anna Lesko a pozat în sânii goi © Instagram

Anna Lesko, chiar nu te cumninţeşti deloc? După ce le-a dat palpitaţii tuturor bărbaţilor, fotografiindu-se  într-un costum de baie minuscul, în care formele sale voluptoase aproape că nu mai aveau loc, artista i-a lăsat mască, pozând cu sânii complet goi.

Având în vedere apariţiile sale, Anna Lesko are cu siguranţă printre cele mai fierbinţi imagini de pe reţelele de socializare. Aflată într-o locaţie de vis, vedeta a făcut senzaţie pe plajă, renunţând aproape complet la inhibiţii. Cântăreţa şi-a etalat bustul generos, uitând de sutien, alegând să-şi acopere sânii doar cu mâinile. Artista a ţinut să împărtăşească fotografia şi cu fanii săi din mediul virtual, decizie care nu le-a displăcut deloc acestora.

Din contră, mulţi dintre admiratorii cântăreţei i-au sugerat ca data viitoare să renunţe şi la acest detaliu şi să îşi lase sânii descoperiţi complet, pentru a-i putea admira în toată splendoarea lor. 

"👠👙🍾🏜🧡Da, ştiu... Acum m-am trezit şi mă pregătesc de o cafea🤣. Buna dimineaţa💋", a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei cu care a încins imaginaţia bărbaţilor.

Reacţia a admiratorilor nu s-a lăsat aşteptată şi au apreciat fotografia în număr mare, exprimându-şi entuziasmul prin mii de like-uri şi comentarii.

"Bravo Ana data viitoare să ne faci cu mîinile😘😘👸🍹 / Super corp / Un corp perfect / Superbă mereu!!🌹🌹❤🌹🌹 / Annușka, ești foarte frumoasă și grațioasă ca o balerină! Fină! Ești o mamă minunată, pentru că îl iei pe Adam peste tot cu tine și ii acorzi atenția cuvenită! Te admir! 💙🍒 / Ana..ne faci din ce in ce mai curioși...vrem ceva mai mult data viitoare...🤗 / Așa da trezire", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro