FOTO / Imagini de colecţie! Cum arăta nevasta lui Pepe la 19 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imagini de colecţie! Cum arăta nevasta lui Pepe la 19 ani © Facebook

Toţi o cunosc pe Raluca Păstramă, însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta soţia lui Pepe în adolescenţă, la 19 ani!

Viaţa Ralucăi Pastramă merge din ce în ce mai bine, mai ales de când şi-a transformat pasiunea într-o afacere care are un succes colosal. Pepe i-a deschis soţiei sale un salon de make-up, iar clientele vin năvală, doar doar să prindă un loc liber pe agenda brunetei.

Pepe şi Raluca au avut o relaţie încercată de gurile rele şi zvonurile care au tot apărut de-a lungul timpului, însă iubirea lor a rezistat în faţa tuturor.

În prezent, Raluca se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din ţară, însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta la 19 ani. În adolescenţă, iubita lui Pepe era de-o inocenţă rar întâlnită. Machiată puţin, cât să nu se vadă şi cu un zâmbet firav pe buze, Raluca făcea furori cu naturaleţea ei.

Oana a făcut primul pas spre împăcare

Cu toate că s-au tot certat şi şi-au aruncat cuvinte dure, Oana Zăvoranu vrea să păstreze o relaţie de amiciţie cu fostul soţ. Anul trecut, în perioada sărbătorilor, vedeta i-a trimis un mesaj, cu ocazia Crăciunului. „I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, declara bruneta.

În schimb, Pepe nici nu a vrut să audă de acest subiect, un apropiat de-al artistului oferind declaraţii în situaţia dată. Latino lover-ul nu îi mai poartă ranchiună Oanei, dorindu-i tot binele din lume. „Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost.”, a declarat un apropiat al lui Pepe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro