Pepe, scene de tensiune cu sosia Oanei Zăvoranu. Bruscat și certat, artistul a cerut ajutorul fanilor: ”Ce ați fi făcut”

+3 click pentru
galerie

Pepe, scene de tensiune cu sosia Oanei Zăvoranu. Bruscat și certat, artistul a cerut ajutorul fanilor: ”Ce ați fi făcut” © arhiva

Pepe e reușit să-și uimească fanii cu cea mai recentă postare publicată pe pagina sa de Facebook. Acesta le-a arătat tuturor admiratorilor o scenă din noul său videoclip în care este alături chiar de sosia Oanei Zăvoranu. 

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, iar fiecare postare pe care o face pe conturile sale ajunge rapid la miile de urmăritori. Recent, artistul a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț unde se lasă bruscat și certat de către o femeie care seamănă izbitor cu Oana Zăvoranu. 

Am putea spune că tânăra este sosia fostei sale partenere de viață, însă scena face parte doar dintr-un videoclip pe care acesta urmează să-l lanseze în curând. Bruneta este foarte agită, îl bruschează pe artist și îi spune vorbe grele, dar cu siguranță Pepe a făcut cea mai bună alegere atunci când s-a gândit la partenera pentru următorul său clip. 

După ce a publicat filmulețul pe pagina sa, artistul i-a întrebat pe fani daca este în regulă cum a procedat „Ce ați fi făcut în situația aceasta”, a scris acesta. 

Dacă este foarte implicat în cariera sa muzicală, Pepe nu uită niciodată de familie. Împreună cu soția sa au două fetițe de care se bucură și pentru care fac multe sacrificii pentru a nu le lipsi nimic. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro