FOTO / Imagini nedifuzate, de dinainte de omagiul de pe Arena Națională. Simona Halep, timidă și retrasă, Ilie Năstase, pus pe glume

+7 click pentru
galerie

Simona Halep și Ilie Năstase, culisele de la Arena Națională © Libertatea Sport

Atmosfera de dinainte de momentul când Simona Halep a fost omagiată de peste 20.000 de mii de oameni a fost mult mai puțin solemnă. O înregistrare din culisele evenimentului de pe Arena Națională înfățișează o Simona Halep timidă, chiar ușor timorată, și un Ilie Năstase vioi, pus pe șotii – ca de obicei.

În râsetele celor din jur, Ilie Năstase a recunoscut că vina i-a aparținut în cazul scandalului cu Poliția, unde a fost prins de cei de la Rutieră băut la volan. Tenismenul nu s-a sfiit nici de la a râde pe seama trofeului adus de Simona Halep de la Roland Garros.

„Trofeul pe care-l am eu acasă e mai mare!” spune sportivul, râzând. La un moment dat, Ilie Năstase aruncă o replică auto-ironică: „Cine vrea să facă poze cu bețivi, eu sunt!”

În tot acest timp, Simona stătea într-un colț al lojei, ușor stingheră. De ea au stat lipiți nonstop doi bodyguarzi care au păzit chiar președinți ai României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro