FOTO/ Imagini spectaculoase de la petrecerea Marei Banică. Vedeta a fost sărbătorită de zeci de prieteni. Cum a arătat tortul

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Imagini spectaculoase de la petrecerea Marei Banică. Vedeta a fost sărbătorită de zeci de prieteni. Cum a arătat tortul © arhiva

Mara Bănică și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar când spunem ”sărbătorit” ne referim la o adevărată petrecere. Invitați de seamă, muzică buna și preparate pe măsură, însă cel mai așteptat a fost tortul care a fost impresionat. 

Ziua de ieri a fost una specială pentru Mara Bănică. Jurnalista a împlinit vârsta de 44 de ani, iar aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecerea pe măsură, cum nu se putea fi altfel. În urmă cu o seară, vedeta a fost sărbătorită în platoul ”Răi da Buni” de către Mihai Morar. Invitații speciali au fost chemați să îi ureze Marei cele mai frumoase urări: familia, colegii din școala generală, dar și câțiva profesori ce au îndrumat-o pe jurnalistă pentru viitor. Nici lăutarii nu au lipsit, însă asta a fost doar începutul. Ce a urmat în următoarea zi a fost adevărata petrecere. 

A închiriat un local de lux și-a chemat toți prieteni și au petrecut până în zori de zi. Cel mai mult a fost așteptat tortul, care a atras toate privirile. Desertul a avut trei etaje, iar invitații au sărit cu toții pentru a-i face primele fotografii și filmulețe pentru conturile lor de socializare. La cât de bine arată, cu siguranță a fost la fel de gustos.

Mara Bănică, una dintre cele mai bune jurnaliste din România

Mara Bănică are o vastă experinţă în presa românească, iar în prezent ea este invitată permanentă a emisiunii Acces Direct, aici unde telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, de la ora 17.00. Mara Bănică este o persoană hotărâtă şi curajoasă, căreia nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro