FOTO / În perioada de izolare, vedetele improvizează cu ce au la îndemână. Ce a făcut Giulia Anghelescu pentru familia sa

+3 click pentru
galerie

FOTO / În perioada de izolare, vedetele improvizează cu ce au la îndemână. Ce a făcut Giulia Anghelescu pentru familia sa © Instagram

Giulia Anghelescu face orice pentru familia sa. Deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, cântăreața a reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor dragi, descurcându-se cu ceea ce are disponibil prin casă.

Perioada de izolare le-a dezvoltat și mai multe imaginația vedetelor. După ce a anunțat că atât ea, cât și restul membrilor familiei sale vor rămâne în casă pentru o perioadă din motive de precauție, Giulia Anghelescuse bucură de timpul cu cei dragi, făcând orice să-i știe fericiți.

De curând, cu gândul la serile petrecute în oraș, Giulia Anghelescu le-a pregătit copiilor și soțului său o surpriză care i-a bucurat nespus de mult și prin care, în același timp, a atras multă simpatie din partea fanilor. Cântăreața s-a gândit să le ofere o cină specială, „la restaurant”. Nu vă faceți griji, nimeni nu a părăsit casa, căci mâncarea a fost servită în sufragerie.

Giulia a ținut să marcheze momentul printr-o fotografie superbă de familie, cu toți așezați la masă și degustând bucatele gătite.

„În seara asta am ieșit la restaurant... în sufragerie! Vă pupăm!”, a scris Giulia Anghelescu pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.

Mesajul Giuliei pentru români, în pandemie de coronavirus

Cu ceva timp în urmă, Giulia și-a anunțat fanii că va rămâne în casă alături de familia ei. Cântăreața le-a oferit fanilor niște sfaturi prețioase, spunându-le ca în primul rând să trateze această situație dificilă cu maximă seriozitate și să dea dovadă de responsabilitate. 

„Cred că cel mai important în această perioadă este să ne purtam responsabil și să rămânem calmi. Panica nu ne ajută cu nimic. Trebuie să înțelegem că această “vacanță” neașteptată a copiilor nu e prilej pentru a ieși cu ei la mall sau la locurile de joacă. Noi stăm acasă, ne jucăm, învățăm și căutăm tot felul de activități educative pe care să le facem împreună. Spălați-vă pe mâini cât mai des, mâncați fructe și legume pentru a vă crește imunitatea și pe cât posibil evitați locurile aglomerate”, a scris Giulia pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro